Πολιτική ακύρωσης/Επιστροφών

Επιστροφή Προϊόντων :

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί και επιθυμείτε να το επιστρέψετε παρακαλούμε επικοινωνήστε με το papadopouloucollection.gr στο τηλέφωνο 2610 439283 // 2610 223630 για να λάβετε οδηγίες και βοήθεια για την επιστροφή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, να βρίσκετε στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση και να μην έχουν μεσολαβήσει 30 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα.

Δεν θα δεχτούμε επιστροφές χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη επικοινωνία μεταξύ μας (καταστημα –πελάτης) και να έχει γνωστοποιηθεί το ενδεχόμενο πρόβλημα.

Στην περίπτωση επιστροφής θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος.


Ακύρωση Παραγγελίας:

Η ακύρωση της παραγγελίας σας, για να ισχύει θα πρέπει να γίνει μέσα στο διάστημα των 6 ωρών από την ώρα της αρχικής παραγγελίας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το papadopouloucollection.gr στο τηλέφωνο 2610 439283 // 2610 223630 για να δηλώσετε το λόγο της ακύρωσης σας.

Έπειτα από το πέρασμα των 6 ωρών από την αρχική παραγγελία, δεν μπορεί να γίνει καμία ακύρωση και ο πελάτης πρέπει να ολοκληρώσει την αγορά του κανονικά έτσι όπως ορίζουν οι όροι του papadopouloucollection.gr