Η εταιρεία Papadopoulou Collection φέρνει το 1980 για πρώτη φορά στην Πάτρα την τεχνοτροπία των έτοιμων επίπλων κουζίνας και την συστήνει στους πατρινούς καταναλωτές. Έπειτα από μια μακρά ιστορία στην κατασκευή επίπλου κουζίνας , η εισαγωγή έτοιμων προϊόντων από την Γερμανία ήταν επαναστατική για τα δεδομένα της εποχής, μια κίνηση που ο κόσμος εκτίμησε και προτίμησε εμπράκτως δίνοντας μας έτσι την δύναμη για τη συνεχή ανανέωση των δραστηριοτήτων μας στο χώρο.

Πλέον συστεγάζουμε σε ένα μεγάλο καταστήμα έπιπλα κουζίνας αλλά και έπιπλα για το υπόλοιπο σπίτι. Προιόντα ποιοτικά, επικαίρα και στιβαρά που αντικατοπτρίζουν το μεράκι για αυτό που κάνουμε.

Με την τεράστια εμπειρία μας στο χώρο και την αίγλη επωνύμων οίκων επίπλων του εξωτερικού είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε γούστο και να βοηθήσουμε τον καταναλωτή για την σωστή επιλογή, με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις του.

Συνεχίζουμε έπειτα από 37 χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη ,με νέες τάσεις και ιδέες γνωρίζοντας πάντα ότι κάθε ένας ευχαριστημένος πελάτης είναι άλλη μία επιτυχία για εμάς.