Τραπέζι Sunshine

Calligaris:

 Τραπέζι Sunshine

Κωδ. sunshinetrapezi-calligaris
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τραπέζι απο την Ιταλική εταιρεία Calligaris. Από την νέα γκάμα προιόντων της 2021 το sunshine είναι ένα επιβλητικό τραπέζι που ξεχωρίζει στον χώρο. Τα μεταλλικά πόδια "μπλέκονται" μεταξύ τους με διαφορετικά χρώματα δημιουργόντας έτσι ένα παιχνίδισμα προοπτικής ενώ στο "καπάκι" του τραπεζιού εφαρμόζεται ξύλινες επιφάνεις ή Κεραμικές επιστρώσεις. Με μεγάλη γκάμα κεραμικών επιστρώσεων (12επιλογές) ,σχημάτων τραπεζιού (παραλληλόγραμμο/οβάλ) και διαστάσεων το sunshine ήρθε για να μείνει σχεδιαστικά στην γκάμα της Calligaris. Ποιοτική κατασκευή διαχρονικού σχεδιασμού με την εγγύηση ποιότητας ενός επώνυμου προιόντος.
Ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο επίσημο site της Calligaris πατώντας 
ΕΔΩ και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις , τιμές , υλικά και για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή βάσει του χώρου σας.


Παράδοση: 30-45 μέρες


 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.