Τραπέζι Cameo

Calligaris:

 Τραπέζι Cameo

Κωδ. cameo-calligaris
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Bestseller τραπέζι της γκάμας! Το Cameo της εταιρείας Calligaris με κεντρική μεταλλική βάση και επιφάνεια οβάλ επιφάνεια ξύλου στο πάνω μέρος είναι το τραπέζι που μπαίνει σε κάθε σαλόνι. Με την κεντρική βάση να δίνει χώρο για περισσότερες καρέκλες , το Cameo είναι διαχρονικό, πολύ στιβαρό και αριστοκρατικό τραπέζι. Οι καμπύλες του εναρμονίζονται εύκολα σε κάθε χώρο που μπαίνει δίνοντας του έτσι μια διακριτική μεν αλλά χαρακτηριστική παρουσία στον χώρο. 
Η έκδοση η συγκεκριμένη αφορά τον συνδυασμό της μεταλλικής βάσης -σε διάφορα χρώματα- και την ξύλινη επιφάνεια ψαροκόκαλο καρυδιάς στα 2μ μήκος. Διαθέσιμο σε πολλές εκδόσεις /διαστάσεις/διαφορετικά υλικά. 

Μελετήστε όλα τα χαρακτηριστικά του και ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο configurator του επίσημου site της Calligaris πατώντας ΕΔΩ και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράδοση : 45 μέρες


  • €4.700,00

    €3.550,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.