Τραπέζι Tivoli Εκθεσιακή Προσφορά

Calligaris:

 Τραπέζι Tivoli Εκθεσιακή Προσφορά

Κωδ. calligaris-tivoliεκθεσιακοstock
Stock Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τραπέζι επεκτεινόμενο Tivoli με διαστάσεις 130εκ διάμετρος που ανοίγει και γίνεται οβάλ στα 190εκ απο τον επώνυμο Ιταλικό Οίκο επίπλων Calligaris σε ημιμασίφ ξύλο Δρυός  τύπου καρυδιάς σε καστανοκόκκινο χρώμα και περίτεχνη μεταλλική βάση γκρί χρώματος. Η ιδιαίτερη βάση με τα πόδια που πλέκονται μεταξύ τους  στο κέντρο δίνουν χώρο για εκμετάλλευση καθισμάτων σε ολόκληρο τον κύκλο της επιφάνειας του τραπεζιού. Με τον βαρέως τύπου μηχανισμό επέκτασης το τραπέζι ανοίγει πανεύκολα. Η επιφάνεια της επέκτασης ειναι κι αυτή σε ξύλινη επιφάνεια. Μια πραγματική ευκαιρία -προσφορά επώνυμου επίπλου για τον χώρο σας σε χαμηλή τιμή κάτω του κόστους. 
Παράδοση : ετοιμοπαράδοτο


  • €3.300,00

    €1.200,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.