ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ MONOGRAM

Calligaris:

 ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ MONOGRAM

Κωδ. monogram-stock
Stock Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανοιγόμενο Τραπέζι MONOGRAM απο τον επώνυμο Ιταλικό Οίκο επίπλων Calligaris σε κεραμική επιφάνεια Calacatta μαρμάρου με μαύρα μεταλλικά πόδια και χρυσές λεπτομέρειες. Η κεραμική του επίστρωση ειναι Α+ ποιοτικά και επενδυμένη από κάτω σε κενό αέρος με γυαλί , κάνοντας αυτό το τραπέζι ουσιαστικά άτρωτο απέναντι σε χτυπήματα, γρατζουνιές, υγρασίες και θερμικά σοκ. Το τραπέζι ειναι 2μ Χ 1μ πλάτος με δυνατότητα 2 επεκτάσεων στα 250εκ - 300εκ με πανεύκολο ανοιγόμενο μηχανισμό. Minimal & Elegant σχεδιαστική γραμμή που ξεφεύγει από τα τετριμμένα , ένα τραπέζι για μια ολόκληρη ζωή. Ένα τραπέζι ετοιμοπαράδοτο για να έρθει στον χώρο σας όπου και αν είστε σε όλη την Ελλάδα. Μια πραγματική ευκαιρία επώνυμης τραπεζαρίας για τον χώρο σας σε ειδική εκπτωτική τιμή. 


Εκθεσιακή προσφορά από την έκθεση μας. Για παραδόσεις εκτός Πατρών θα υπάρξει επιβάρυνση για τα μεταφορικά.
Ετοιμοπαράδοτο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
  • €4.800,00

    €1.600,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.