Ανοιγόμενο Τραπέζι Levante Εκθεσιακή Προσφορά

Calligaris:

 Ανοιγόμενο Τραπέζι Levante Εκθεσιακή Προσφορά

Κωδ. calligaris-levanteεκθεσιακοstock
Stock Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανοιγόμενο Τραπέζι Levante με διαστάσεις 160εκ με 2 επεκτάσεις στα 2μ & 2,4μ απο τον επώνυμο Ιταλικό Οίκο επίπλων Calligaris σε διάφανο securit γυαλί στο πάνω μέρος και ξύλινα λακαριστά ματ γκρί χρώματος πόδια. Με τον βαρέως τύπου μηχανισμό επέκτασης το τραπέζι ανοίγει πανεύκολα ,είτε η μία επέκταση είτε και οι δυο. Η επιφάνεια της επέκτασης ειναι κι αυτή σε γυάλινη επιφάνεια. Ένα τραπέζι που μπορεί άνετα να σταθεί και σαν γραφείο λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του με τον εμφανή σκελετό. Μια πραγματική ευκαιρία -προσφορά επώνυμου επίπλου για τον χώρο σας σε χαμηλή τιμή κάτω του κόστους. Εκθεσιακή προσφορά από την έκθεση μας. Για παραδόσεις εκτός Πατρών θα υπάρξει επιβάρυνση για τα μεταφορικά.
Ετοιμοπαράδοτο. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.  • €2.100,00

    €900,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.