Τραπέζι Master

DEVINA NAIS:

 Τραπέζι Master

Κωδ. Master
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τραπέζι απο την Ιταλική εταιρεία Devina Nais. Από μασίφ φυσική ξυλεία σε διάφορα χρώματα με ειδική επεξεργασία παλαίωσης στο χέρι. Διαθέσιμο σε πολλές διαστάσεις και με δυνατότητα "ειδικών διαστάσεων" για να χωρέσει σε κάθε χώρο. Το Master είναι φτιαγμένο απο ξύλο δρυός πάχους 6,9εκ και έχει το κόψιμο κορμού στις ακμές του δίνοντας του μία ακόμα πιο φυσική μορφή. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά πόδια είτε μεταλλικά, είτε γυάλινα, είτε ξύλινα και να δώσει άλλη αισθητική σε κάθε περίπτωση.
Ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο επίσημο site της Devina Nais πατώντας ΕΔΩ  και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις και για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή βάσει του χώρου σας.

Παράδοση: 30-45 μέρες


 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.