Σκαμπό Basil

Calligaris:

 Σκαμπό Basil

Κωδ. Basil
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκαμπό Basil της εταιρείας Calligaris με μεταλλική βάση , ξύλινη βάση και συνθετικό κάθισμα σε διάφορα χρώματα. Το bestseller της Ιταλικής εταιρείας σε διαφορετικές βάσεις σταθερές ή με μηχανισμό ανύψωσης και το αθάνατο κάθισμα του απο πολυπροπυλένιο αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς που θέλετε ένα σκαμπό αναπαυτικό και στιβαρό με διάρκεια στον χρόνο.

Ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο configurator του επίσημου site της Calligaris πατώντας ΕΔΩ και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας.

Παράδοση : 30-45 μέρες


 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.