Σκαμπό Skin

Calligaris:

 Σκαμπό Skin

Κωδ. Skinskampo-calligaris
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκαμπό Skin της Ιταλικής εταιρείας Calligaris σε μασίφ πολυπροπυλένιο. Αναπαυτικό με καλή ανατομία για να αγκαλιάζει την πλάτη, το σκαμπό αυτό ειναι ιδιαίτερα ανθεκτικό καθώς η κατασκευή του ειναι απο συμπαγές συνθετικό πολυπροπυλένιο. Διατίθεται σε πάρα πολλά χρώματα , έντονα ή γήινα. 
Προιόν που μπορεί να τοποθετηθεί και σε εξωτερικό χώρο καθώς δεν αλλοιώνεται απο τα καιρικά φαινόμενα.


Ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο configurator του επίσημου site της Calligaris πατώντας ΕΔΩ και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας.

Παράδοση : 30-45 μέρες


  • €220,00

    €180,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.