ΣΚΑΜΠΟ Holly

Calligaris:

 ΣΚΑΜΠΟ Holly

Κωδ. skampoholly-calligaris
Stock Pre-Order

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκαμπό Holly της εταιρείας Calligaris. Ένα σκαμπό φτιαγμένο να κερδίζει παντού! Αναπαυτικό λόγω του ιδιαίτερου design που καλύπτει ολη την πλάτη και στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό διαθέσιμο σε πολλά χρώματα. Με διαχρονικό και μοντέρνο σχεδιασμό το σκαμπό Holly κερδίζει τα βλέμματα σε όποιον χώρο και αν μπει.
Το κάθισμα μπορεί να επενδυθεί σε διάφορα υφάσματα ή ακόμα και αληθινό δέρμα.
Ανακαλύψτε ολους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο configurator του επίσημου site της Calligaris πατώντας ΕΔΩ και έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε τον συνδυασμό που σας αρέσει μέσω του σαιτ μας.

Παράδοση : 30-45 μέρες


 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.