Τραπέζι επεκτεινόμενο SILHOUETTE Εκθεσιακής Προσφοράς

Calligaris:

 Τραπέζι επεκτεινόμενο SILHOUETTE Εκθεσιακής Προσφοράς

Κωδ. calligaris-SILHOUETTEεκθεσιακο
Stock Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εκθεσιακή Προσφορά στο Τραπέζι επεκτεινόμενο SILHOUETTE  της εταιρείας Calligaris με μεταλλική βάση και κεραμική επιφάνεια. Επεκτεινόμενο απο 160εκ στα 220εκ Χ 90εκ πλατος. Η επέκταση του με τον ειδικό μηχανισμό της Calligaris είναι και αυτή στο ίδιο κεραμικό υλικό και είναι βαρέως τύπου στιβαρός μηχανισμός.
Ένα τελείως καινούριο μοντέλο τραπεζιού με πολύ minimal σχεδιασμό που στηρίζεται στον κομψό του μεταλλικό σκελετό που συνδυάζεται άψογα με τις ιδιαίτερες κεραμικές επιφάνειες της Calligaris. Οι κεραμικές επιφάνειες είτε σε υφή τσιμέντου είτε με νερά μαρμάρου είναι ασύγκριτης ποιότητας κατασκευής και δίνουν στο τραπέζι τεράστια αντοχή. Απέχουν παρασάγγας ποιοτικά απο τις αντίστοιχες κεραμικές επιφάνειες της αγοράς καθώς ειναι ειδικού πάχους ,επενδεδυμένες σε κενό αέρος με γυαλί στο κάτω μέρος και Α διαλογής πλάκες. Ένα τραπέζι κόσμημα, για μοντέρνα σπίτια και αντίληψη. Εδώ, έχουμε να κάνουμε με την εικονιζόμενη μεταλλική βάση σε μαύρο και κεραμική επιφάνεια με μαρμάρινα νερά.


Εκθεσιακή προσφορά από την έκθεση μας. Για παραδόσεις εκτός Πατρών θα υπάρξει επιβάρυνση για τα μεταφορικά.
Ετοιμοπαράδοτο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.  • €3.300,00

    €1.300,00

 
 
SHARE /

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής για παραγγελία προιόντων 100€ και άνω είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τη τοποθεσία παράδοσης. Σε άμεσα παραδοτέα προιόντα, ο χρόνος παράδοσης σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας ειναι 1-3 ημέρες ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 ημέρες.

Αν το σύνολο παραγγελίας είναι κάτω των 100€ τότε ο παραλήπτης χρεώνεται με τα μεταφορικά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται κατόπιν συνννεόησης μαζί του μέσω email/τηλέφωνο.